Jagnjeći ražnjić sa sosom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79703
15/10/2019
"Sveži jagnjeći ražnjić jedinstvenog ukusa i sa dahom ruzmarina - siguran recept za nezaboravne trenutke sa porodicom "
Priprema25 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano9
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Da biste napravili sos, pomešajte zajedno sve sastojke i sipajte ih u malu posudicu. Isecite jagnjetinu na kocke i stavite u posudu.

Pomešajte narendani luk, začine, koru limuna i so, šećer i maslinovo ulje, začinite solju i biberom i sipajte preko jagnjetine.

Ostavite da se marinira nekoliko sati. Ocedite i nanižite na ražnjić.

Zapecite na zagrejanom roštilju, dekorišite ruzmarinom i servirajte sa sosom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar