Kačkavalj sa kornfleksom u rerni

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
05/11/2019
"Savršen pohovan kačkavalj sa hrskavom koricom i bez suvišne masnoće - jedite i nek vam je ukusno "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije7
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano89
  • Pregledi tokom meseca88
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite jaja u tanjiru. U drugi stavite brašno i prezle.

Kornfleks izmrvite u miltipraktiku, ali ne mnogo sitno. Pomešajte sa bademima.

Isecite kačkavalj na parčiće. Uvaljajte prvo samo u brašno.

Potopite u jaja, a nakon toga u kornfleks sa bademima.

Poređajte u posudu za pečenje postavljenu papirom za pečenje, na odstojanju.

Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne postane zlatasto.

Izvadite pohovan kačkavalj, poređajte u tanjir.

Servirajte kačkavalj sa kornfleksom u rerni sa marmeladom od borovnica.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar