Brusketi Toskana

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77023
07/11/2019
"Svež i veoma ukusan predlog iz Italije "
Priprema10 min.
Kuvanje8 min.
Ukupno18 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano120
  • Pregledi tokom meseca119
  • Pregledi tokom sedmice15
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

1. Baget se iseče na kolutove, koji se zapeku na grilu.

2. Paradajz se narenda na rende i dobijeni pire se pomeša sa sitno isečenim bosiljkom i začinjava se solju i mlevenim biberom.

3. Čenovi belog luka se oljušte i raseku se na polovine. Njima se natrlja hleb.

4. Nakon toga svaka kriška se preliva sa kašičicom maslinovog ulja i preko nje se rasporedi paradajz pire.

Brusketi se serviraju odmah.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar