Supa Toskana

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
593
14/06/2018
"Veoma zasićenog ukusa, bogate teksture i neodoljive arome ova supa Toskana je pravi kulinarski hit među gurmanima "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano373
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Povrće se usitni.

U tiganju s maslinovim uljem se izdinsta kobasica, isečena na krugove, luk, šargarepa, celer, dodaje se i majčina dušica i kuva se oko 3 do 5 minuta.

Prebacuje se u duboku šerpu i dodaje se skuvani pasulj, beli luk, paradajz, kupus, bujone. Ostavlja se da se krčka oko 10 minuta, na kraju se dodaje i sitna testenina, kuva se dok testenina ne bude gotova.

Servira se posuto krupno narendanim ljuspama parmezana po izboru i prepečenim hlebom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar