Način pripreme
Prosejte brašno i so u veliku posudu, dodajte maslac i ulje. Sipajte kašiku hladne vode i zamešajte glatku smesu, možda će biti potrebno da zamesite rukama.
Uvijte testo u foliju za sveže čuvanje i ostavite ga 30 minuta u frižideru. U blago namazan kalup nanesite testo i formirajte ivice. Isecite višak oštrim nožem.
Izbušite testo viljuškom i stavite ga u zagrejanu rernu na 190 stepeni na 15 minuta. Izvadite iz rerne, namažite ga sa malo jajeta i vratite na još 5 minuta. Zagrejte maslac u tiganju i zapržite luk i isečenu tikvicu oko 4 minuta. Sipajte preko testa.
Pospite narendanim stiltonom i skroz odozgo poređajte prepolovljen čeri paradajz. Umutite jaja i pavlaku, začinite ih solju i biberom. Sipajte smesu preko kiša i zapecite 35-40 minuta.