Bonapeti.rs»Recepti»Supe»Hladne supe»Gaspačo»Letnji gaspačo sa lubenicom

Letnji gaspačo sa lubenicom

Letnji gaspačo sa lubenicom
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
5
"Leti, ako bar jednom ne pripremite letnji gaspačo, pišite propalo"

Potrebni sastojci

  • lubenica - 2 kriške
  • bosiljak - 2 - 3 lista, svež
  • paprike - 1/2 komada, crvena
  • krastavci - 1 komad
  • paradajz - 4 komada
  • maslinovo ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite krastavce i paradaz. Očistite lubenicu od semenki. Isecite na sitne komade i stavite sve u secka.

Pasirajte dok ne dobijete glatku smesu, pratite da ne ostaju komadi. Ako želite možete procediti gaspačo, ja lično to ne radim, zato što mi se ovako dopada.

Ostavite u frižideru na nekoliko sati. Servirajte gaspačo hladan.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: