Način pripreme
Dinja i lubenica se očiste od kore i semenki. Seku se u posebne posude na male kockice. Polovina dinje se sipa u bokal i pasira se u pire.
Mikserom se muti tečna pavlaka, kondenzovano mleko i 2 supene kašike praha od krema bez kuvanja.
Nakon minute, dve je gotov.
U staklene čaše sipajte na dno po 2 supene kašike krema, odozgo stavite kockice od lubenice, u drugu čašu - od dinje.
Odozgo stavite lopticu krema, a u ostali krem sipajte malo pirea od dinje i izmešajte.
Zalivajte voće sa 1-2 kašike od krema od dinje i dekorišite kockicom čokolade, tompusom i listićem mente.
Čak nisam čekala da se ohladi, odmah sam jela desert u čašicama.
Odličan letnji desert se dobio - brzo, jednostavno i ukusno!
Neka vam je slatko sa mojim desertom u čašicama sa lubenicom i dinjom!