Način pripreme
Narendajte čokoladu i pomešajte sa 200 g pavlake i većom količinom mleka.
Sipajte šećer i stavite na veoma slabu vatru dok se čokolada ne istopi.
Umutite dobro skrob i brašno u preostalom mleku i sipajte u čokoladnu smesu.
Mešajte 10 minuta pri postepenom povećavanju temperature do umerene, ni u kom slučaju jaku vatru.
Gotov krem će biti tečan, ali nemojte to da vas brine, Sipajte u čaše, ali ne punite do vrha, i ostavite da se ohladi.
Stavite u frižider na 2 sataa i čokoladni krem će se stegnuti.
Pre nego što servirate umutite preostalu pavlaku (po želji može i više) sa 2 kašike šećera u prahu ili po ukusu.
Napunite u špric i našpricajte ružice odozgo na vaš krem od pavlake i čokolade.
Nek vam je slatko!