Način pripreme
Ovo je lak, ali veoma ukusan kolač bez pečenja.
U posudi pomešajte kiselo mleko i kiselu pavlaku sa šećerom i mutite dok se ne rastopi.
Probajte, ukoliko je potrebno dodajte još šećera. Na kraju dodajte jednu vanilu za aromu. U mali pravougaoni pleh poređajte jedan red piškota, staje tačno 6 komada.
Odozgo prelijte mlečnom smesom, pospite korom od pomorandže i rendanom čokoladom.
Nakon toga drugi red piškota i završite preostalim mlečnim kremom.
Da biste lakše izvadili iz kalupa, prethodno obložite providnom folijom, ivice da vise napolje. Uvijte folijom odozgo i ostavite na jednu noć u frižideru.
Izvadite lako sa folijom i prebacite na poslužavnik. Odozgo tortu sa piškotama ukrasite korom od pomorandže, rendnaom čokoladom i šećernim perlama.
Ne postoji tako ukusna stvar prirpemljena za tren oka! Neka vam je slatko sa ovim lakim kolačem sa kiselim mlekom i piškotama.