Kokos kakao krem

Kokos kakao krem
Fotografije: Lilia Tsacheva/Lipodve
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
4
"Kremići su manje zlo dezerata, a ovaj od kokosa je naša zabranjena ljubav"

Potrebni sastojci

  • kokosovo mleko - 1 konzerva (400 ml)
  • kokosov šećer - 75 g
  • kakao - 45 g
  • kokosovo brašno - 75 g
  • lešnici - 40 - 50 g, pečeni, za ukras
* merne jedinice

Način pripreme

Promućkajte veoma dobro kokosovo mleko, pre nego što otvorite pakovanje.

Nakon što ga otvorite, sipajte ga u blender ili nutribulet.

Dodajte kokosov šećer, nakon toga dodajte kakao i kokosovo brašno.

Ostavite lešnike sa strane.

Blendirajte sve sastojke, dok ne dobijete gust usitnjen čokoladni krem.

Sipajte u odgovarajuće čaše ili posudice i ukrasite svaku sa nekoliko lešnika.

Možete da jedete odmah kokosov kakao krem, ali je ukusniji kada odstoji u frižideru i ohladi se dobro - bar 2 sata.

Čuvajte krem u frižideru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: