Način pripreme
Svinjski bonfile se iseče na šnicle debljine oko 1, 5 cm. Meso se posoli sa obe strane.
U duboki tanjir se stavljaju dve kašike brašna i prezle.
Meso se uvalja u suvu smesu. Maslac se stavlja u tiganj da se zagreje.
Šnicle se isprže dobro sa obe strane. Vade se iz tiganja.
Vilin prsten gljive se dobo operu. Zaprže se u istom tiganju. Vade se iz tiganja, U isti tiganj se dodaje još malo maslaca. Dodaje se kašika brašna. Zaprži se.
Dodaje se topla voda oko 500 mililitara. Promeša se.
Dodaje se suvi Knorov braten sos. Promeša se. Prema željeno konzistenciji može da se doda još sosa ili vode.
Začinjava se solju i biberom. Pečurke se stavljaju u sos i pasiraju se. Ostavlja se da vri još malo.
Ostaje samo da se spremi porcija svinjskog bonfilea sa braten sosom i vilinim prstenom.
Sipa se sos i stavlja se po jedna dobro spremljena šnicla.