Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Svinjski bonfile sa vrganjima i Braten đus sosom

Svinjski bonfile sa vrganjima i Braten đus sosom

Svinjski bonfile sa vrganjima i Braten đus sosom
Fotografije: Desislav Marchev Bozadjiev
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
7 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
22 min.
Porcije
1
"Prijatno uz ovo veličanstveno jelo od svinjskog bonfilea sa pečurkama i sosom"

Potrebni sastojci

  • svinjski bonfile - 125 g
  • vrganji - 50 g
  • so - 2 prstohvata
  • biber - 2 prstohvata
  • sos - Braten đus
  • Za garnirung
  • kukuruz
  • grašak
  • šargarepa
  • brokoli
* merne jedinice

Način pripreme

Svinsjki bonfile se iseče na kolutove i začinjava se dobro solju i biberom. Zapeče se na laganoj vatri u zagrejanom tiganju.

Malo pre nego što je gotovo dodaju se vrganji i zaprže se u malo maslaca, a može da im se doda i struk ruzmarina.

Za granirung svinjetine, u tiganj sa malo vode dodamo kukuruz, grašak, brokoli i šargarepe.

Nakon što se već zagrejalo i voda je skoro potpuno uvrila dodaje se malo maslaca i začinjava se po ukusu.

Moguće je da to bide sa solju, biberom ili da karamelizujete. Servirajte uz svinjetinu sa pečurkama.

Srećno sa spremanjem recepta za svinjetinu sa vrganjima i Braten đus sosom, strasni kulinari, i prijatno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: