Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Pileće džigerice sa lukom i pečurkama u rerni

Pileće džigerice sa lukom i pečurkama u rerni

NikiNiki
Guru
555753k140
Pileće džigerice sa lukom i pečurkama u rerni
Fotografije: Niki
1 / 4
02/09/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
4
"Uživamo u pilećim džigericama dok su tople"

Potrebni sastojci

  • džigerice - 1 kg
  • luk - 3 komada
  • pečurke - 20 komada
  • soja sos
  • biber
  • brašno - za valjanje
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i očistimo džigerice. Ostavljamo ih da se ocede.

Sečemo luk i pečurke na tračice. Stavljamo ih u posudu za pečenje, dodajemo biber, so i soja sos i promešamo.

Džigerice uvaljamo u brašno i dodajemo u posudu za pečenje.

Dodajemo još malo soja sosa, masnoće i promešamo ponovo.

Stavimo posudu u zagrejanu rernu i pečemo dok ne bude gotovo, dobro je da se džigerice u rerni promešaju 1-2 puta tokom kuvanja.

Serviramo naše pileće džigerice sa lukom i pečurkama u rerni tople.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: