Čips od hleba

Čips od hleba
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
15 min.
Porcije
20
"Brz čips od hleba, možete servirati sa domaćim predjelom, umakom, humus ili drugo po želji"

Potrebni sastojci

  • hleb - 1/2 francuskog hleba
  • maslinovo ulje - 1 šolja
  • so
  • beli luk u prahu - prstohvat
  • luk u prahu - prstohvat
  • origano
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite hleb na tanke kriške.

U posudu stavite maslinovo ulje i promešajte. Uz pomoć silikonske četke namažite hleb sa obe strane.

Poređajte u pleh, obložen papirom za pečenje. Pecite bruskete u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne bude gotova.

Izvadite, ostavite da se ohladi i servirajte čips od hleba.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: