Način pripreme
Za kore lepo umutite jaja i šećer, dodajte brašno, prašak za pecivo i rendanu koru od limuna. Smesu raspodredite u veliki pravougaoni pleh, obložen papirom za pečenje. Pecite u umereno ugrejanoj rerni dok ne bude gotovo.
Da biste pripremili krem pomešajte sve sastojke u odgovarjaućoj šerpi. Mešajte na umerenoj vatri dok se krem ne zgusne.
Sve sastojke za krem pomešajte u šerpi. Stavite na tihu vatru da se zgusne uz neprestano mešanje. Jednu bananu izgnječite i pomešajte sa gotovim kremom.
Namažite pečenu koru kremom i u sredinu stavite cele oljuštene banane. Uvijte pažljivo u rolat, postepeno odlepite papir i na kraju učvrstite rolat sa njim.
Stavite u frižider na 2 sata, nakon toga namažite odozgo preostalim kremom i po želji pospite sa malo orašastih plodova.