Losos Terijaki

Losos Terijaki
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
26/05/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
"Promenite ukus omiljene ribe ovim japanskim sosom Terijaki"

Potrebni sastojci

  • losos - 2 komada, kotleti
  • himalajska so
  • sos terijaki - 2 supene kašike
  • maslinovo ulje - 1 supena kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Operite losos i stavite ga u kutiju sa poklopcem.

Dodajte Terijaki sos, maslinovo ulje i so. Dobro izmešajte.

Poklopite i ostavite u frižideru na nekoliko sati.

Stavite 1 supenu kašiku maslinovog ulja i pecite ribu na tiganju sa obe strane dok ne bude gotova.

Izvadite i poslužite losos Terijaki.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: