Malina keks torta

Boki LazicBoki Lazic
Početnik
161
200
338
4
1
Malina keks torta
Fotografije: Boki Lazic
1 / 3
22/04/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema60 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
"Jeste li raspoloženi da postanete degustator naših torti?"

Potrebni sastojci

  • slatka pavlaka - 500 ml
  • kisela pavlaka - 400 g
  • šećer u prahu - 150 g
  • mleveni keks - 500 g
  • maline - 500 g, zaleđene
  • rafaelo - 8 kom.
  • slatka pavlaka - 150 g
  • kokos - 50 g
* merne jedinice

Način pripreme

U posudu staviti slatku pavlaku i umutiti da bude čvrst šlag. Kiselu pavlaku umešati sa šećerom u prahu. Lagano umešati slatku pavlaku i kiselu pavlaku sa šećerom u prahu. Dodati mleveni keks i lagano umešati.

Zaleđene maline umešati u smesi. Smesu sipati u kalup sa obručom i ostaviti preko noći da se stegne.

Umutiti slatku pavlaku sa kokosom, premazati celu tortu i dekorisati rafaelom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: