Način pripreme
Dok razmutite pudinge, šećer i malo hladnog mleka ostatak mleka staviti da provri, pa kad provri zakuvati i mešati dok se ne zgusne. Skloniti sa vatre da se ohladi. Kada se ohladio puding, ulupati margarin sa šećerom u prahu pa im dodati ohladjen puding i izmiksirati.
Umutiti slatku pavlaku, pazite da ne bude pretvrda, pa pola pavlake dodati u fil. Dodajte prvo četvrtinu, izmutitite i ako vam se učini da je dovoljno i ako dodate još četvrtinu da će biti redak, onda nemojte. Ja sam dodala pola i torta je super stajala.
Obruč je 24 cm. Stavite foliju ili kesu po dnu i ivicama. Plazma keks umačite u mleko i ređajte po dnu. Istresite trećinu fila pa preko njega stavite pola malina i premažite sa pola preostale slatke pavlake. Na slatku pavlaku opet redjajte umočen keks, trećinu fila, maline pa ostatak slatke pavlake. Preko opet red umočene plazme u mleko i stavite u friz nekoliko sati.
Okrenite tortu na tacnu 2 puta ili izvadite iz obruča pa skinite foliju. Ostatkom fila premažite celu tortu i dekorišite po ćelji. Do služenja držite plazma tortu sa malinama u frižideru.