Način pripreme
Isecite maslac na kocke. Dodajte ga u brašno. Razbijte jaja, dodajte so i šećer u prahi. Zamesite testo.
Ako imate potrebu dodajte kašiku hladne vode. Stavite testo u najlon kesu i stavite ga u frižider.
Oljuštite bundevu i narendajte je. Dinstajte je oko 4-5 minuta, zajedno sa šećerom i uljem. Ohladite bundevu, dodajte cimet i aromu limuna.
Postavite dno posude sa prstenom koji se skida papirom za pečenje. Ohlađeno testo podelite na dva dela.
Narendajte jedan deo po dnu, rasporedite nadev od bundeve i završite narendanim maslac testom.
Ispecite kolač sa bundevom na 200 stepeni dok ne dobije ružičastu preplanulost.
Gotov kolač sa maslacem ohladite i pažljivo odstranite presten.
Pospite rendani kolač sa maslacem i bundevom šećerom u prahu, pospite i servirajte.
Nek vam je slatko!