Način pripreme
Maslac staviti na sobnu temperaturu da omekša ili ako ne želite da čekate stavite u mikrotalasnu da se otopi.
U veliku duboku posudu staviti brašno, pa prašak za pecivo i promešati. Dodati i fruktozu pa takođe izmešati. Otopljeni maslac nasuti u posudu sa brašnom i sve fino izmešajte.
U drugu posudu razbijte jaja i penasto ih umutite, pa ih spojite sa sastojcima u prvoj posudi. Dodajte u sve i kiselu vodu.
Poređajte kalupe za mafine i sipajte smesu u njih. Pecite 15 minuta na 180 stepeni.
Kad se mafini ispeku, napravite čokoladni fil. U šerpicu staviti slatku pavlaku da se greje, pa dodajte čokoladu. Otopljenu smesu ostavite da se ohladi, pa umutite mikserom. Stavite fil u špric za šlag i dekorisite mafine.
Otopite belu čokoladu, pa sa kašikom dekorišite mafine sa čokoladnim filom.