Bonapeti.rs»Recepti»Napici»Topla čokolada u mikrotalasnoj sa konjakom

Topla čokolada u mikrotalasnoj sa konjakom

Mario NikolovMario Nikolov
Početnik
214
Topla čokolada u mikrotalasnoj sa konjakom1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
2 min.
Kuvanje
2 min.
Ukupno
4 min.
Porcije
1
"Kažu da najbolji lek za srce puno briga i nesanicu ostaje topla čokolada"

Potrebni sastojci

  • sveže mleko - 1/4 litra
  • šećer - 1 kašičica
  • kakao - 1 kašika
  • konjak - 1 mala šolja (rum)
  • pavlaka
* merne jedinice

Način pripreme

Pomešaju se mleko, šećer i kakao u beherovoj šolji i zagrevaju se 2 minuta na 600 vati.

Dodaje se konjak i topla čokolada se ukrašava umućenom pavlakom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: