Način pripreme
Očistite pile od kožica, operite ga i posušite.
U posudu stavite ulje i začine i izmešajte. Pomoću četke namažite filete sa obe strane i poređajte ih na tanjir.
Pokrijte ih kuhinjskom folijom i ostavite u frižideru da odmori.
Operite pečurke i isecite ih na četiri dela. Šargarepe isecite na kriškice, mladi luk usitnite. ZAgrejte maslac u tiganju i dodajte beli luk, iseckan na kriškice, pečurke, luk i šargarepe i ostavite da se dinsta.
Nakon toga dodajte brokoli, začinite po ukusu i kuvajte poklopljeno dok povrće ne bude gotovo.
Izvadite pileće meso iz frižidera i poređajte ga u prethodno pripremljene listove aluminijumske folije.
Nalepite parmezan na svaki file i dodajte po nekoliko komadića maslaca.
Uvijte svaki list tako da pokrije pileće filee, i pecite u rerni zagrejanoj na 180°C otprilike 35 minuta.
Nakon toga izvadite iz rerne, otvorite foliju i pecite još 7-8 minuta.
Poslužite sa povrćem.
Neka vam je slatko sa ovim pilećim fileom sa parmezanom i dinstanim povrćem!