Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Jela pod sačem»Sač od svinjskog mesa, mladog luka i mladog belog luka

Sač od svinjskog mesa, mladog luka i mladog belog luka

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Sač od svinjskog mesa, mladog luka i mladog belog luka
Fotografije: Stoyanka Rusenova
2 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
3
"Svinjski sač sa lukom i belim lukom - beskrajno je ukusan, verujte nam"

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 800 g, šareno
  • luk - 6 pera
  • beli luk - 2 struka
  • za marinadu
  • soja sos - 4 supene kašike
  • crni biber
  • med - 1 supena kašika
  • ulje - 4 supene kašike
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Svinejtinu isečemo na krupne komade.

U posudu stavljamo sve sastojke za marinadu i veoma dobro mešamo.

Stavljamo meso unutra, ponovo mešamo i ostavljamo da odstoji na nekoliko sati.

Očistimo luk, beli luk i sečemo na krupnije komade.

Uzimamo sač, podmazujemo ga uljem, dodajemo marinirano meso, odozgo sipamo luk i ponovo sve izmešamo za naš ukusni sač.

Stavljamo u hladnu rernu i pečemo dok ne bude gotov sač od svinjskog mesa, mladog luka i mladog belog luka.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: