Način pripreme
Satvite sastojke u minipekaru po redu. Prvo tečne sastojke, suve i na kraju kvasac bez ulja.
Uključite program za testo i ostavite da ih izmeša.
Malo pre nego što završi, dodajte ulje u malim količinama dok se potpuno ne usvoji.
Otavite u mini pekari da naraste. Isključite i izvadite testo. Podelite na 3 jednaka dela.
Rukama oblikujte pravougaonike. Dugački deo namažite Nutelom i uvijte u rolat.
Ispletite milibrot u pletenicu sa tri fitilja i stavite u tepsiju obloženu papirom za pečenje.
Ostavite na toplom da nadođe i stavite u tepsiju obloženu papirom za pečenje.
Ostavite na toplom da ponovo nadođe pripremljeni milibrot.
Namažite žumancem, uljem i svežim mlekom.
Milibrot dekorišite tečnom čokoladom po želji.
Pecite jednostavni milibrot sa Nutelom u prethodno zagrejanoj rerni na 170-180 stepeni dok ne bude gotov.