Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Milibrot Kako se Pravi
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Milibrot Kako se Pravi

Milibrot Kako se Pravi

Otkrij 36 ideja iz naših kolekcija za: Milibrot Kako se Pravi
Kako se prave perlice šećera?Kako se prave perlice šećera?Veoma često i pre svega u evropskim slatkišima primećuje se da se za posipanje određenog slatkiša, na primer milibrota, koriste šećerne perlice....
Kako se pravi milibrot (Uskršnji kolač) - uputstvo za početnikeKako se pravi milibrot (Uskršnji kolač) - uputstvo za početnike
Milibrot je sladak obredni hleb, vrsta pogače, koji se u nekim zemljama pravi kao deo tradicionalne trpeze za Uskrs....
Kako da ispletemo milibrotKako da ispletemo milibrot
Nakon toga od tri rolata se pravi velika pletenica....
Kako se pravi milibrot u nitimaKako se pravi milibrot u nitima
Kdo mešenja testa za milibrot stavlja se malo masnoće, a veći deo masnoće se ostavlja za mešenje....
Ovako se pravi kora za tortuOvako se pravi kora za tortu
Evo ovako se pravi kora za tortu....
Pastrmka na roštilju sa marinadom - kako se pripremaPastrmka na roštilju sa marinadom - kako se priprema
Kuvanje rečne pastrmke treba da bude u skladu sa nekoliko pravila....
Kako se pravi fonduKako se pravi fondu
Fondu je francuska reč koja znači rastopljen. Ali sam proces kulinarske obrade proizvoda na ovaj specifičan način dolazi iz Švajcarske. Tokom zime...
Kako se pravi zaprškaKako se pravi zaprška
Sa alevom paprikom i brašnom se pravi zaprška za većinu čorbi....
Milibrot prženiceMilibrot prženice
Isecite hleb na kriške. Pomešajte brašno sa malo mleka, da dobijete kašu. Dodajte jaja, so, vanilu, šećer, sodu i preostalo mleko. Dobro promešajte...
Uskršnji milibrotUskršnji milibrot
Kvasac, 2 supene kašike brapna i 1/3 šećera se stavlja u ugrejano mleko. Smesa se ostavlja sa strane, dok se kvasac ne aktivira....
Milibrot gurabijeMilibrot gurabije
Odozgo ih namažite smesom umućenog žumanca sa mali ulja, mlevenim orasima i pospite svaku milibrot gurabiju sa malo kristal šećera....
Milibrot AsortiMilibrot Asorti
Milibrot se ostavlja da nadođe. Namaže se jajetom, umućenim sa svežim mlekom i peče se na 180 stepeni oko 40 minuta ili dok ne bude gotovo....

Rejting

3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: