Način pripreme
Čokoladu i kikiriki puter pomešamo u posudi. Ostavljamo smesu na barem sat vremena u zamrzivaču da se dobro stegne.
Blago razvijamo lisnato testo i pomoću prstena sečemo kružiće od njega. Gornji krug treba da bude malo veći, s obzirom na to da ćemo stavljati nadev i to će blago podići osnovu.
Stavljamo po jendu kašičicu smese u centar prstena. Odozgo stavljamo veći krug testa i pažljivo pritiskamo krajeve da se zalepe i da nadev ne bi iscureo prilikom pečenja.
Možemo da stavimo i umućeno jaje (ali smao na jedan krug) da posluži kao lepak.
Premazujemo jajetom i osozgo sva gotova peciva od lisnatog testa.
Stavljamo ih u zagrejanu rernu i pečemo prema uputstvima za lisnato testo.
Može da se jede kako toplo, tako i hladno.
Pecivo od lisnatog testa sa kikiriki puterom i tečnom čokoladom je gotovo.