Način pripreme
Mlako mleko usuti u odgovarajuću posudu, dodati kvasac, šećer, izmešati i ostaviti da odstoji par minuta.
Maslac iseckati, staviti u šerpu i otopiti na laganoj vatri. Ostaviti da se ohladi.
U dublju posudu usuti brašno, dodati so i izmešati. Umešati ohlađen maslac, dodati nadošli kvasac i zamesiti mekše testo. Prekriti providnom prianjajućom folijom i ostaviti da odstoji 60 minuta.
Testo izručiti na pobrašnjenu radnu površinu, premesiti, razviti oklagijom i okruglom modlom vaditi krugove.
Pleh obložiti pek-papirom i poređati krugove testa za mini pice.
Svaki krug premazati kečapom i posuti origanom. Preko rasporediti seckanu salamu, a zatim naneti rendani kačkavalj.
Rernu dobro zagrejati, pa mini pice peći 15 minuta na 180 stepeni.
Pečene mekane mini pice izvaditi iz rerne, ostaviti ih da se prohlade, pa ih poslužiti dok su još vruće.
Prijatno!