Mekani Biskvit sa Jagodama

Otkrij 23 recepta iz naših kolekcija za: Mekani Biskvit sa Jagodama
Veoma mekan kolač sa jagodamaVeoma mekan kolač sa jagodamaRerna - uključena na 175 stepeni. Radi se s kalupom za torte s prstenom od 22-24 cm, dobro nauljenim i blako posutim brašnom. Jagode se očiste...
Brzi desert sa biskvitom i jagodamaBrzi desert sa biskvitom i jagodamaPavlaku umutiti i sjedniti sa pasiranim jagodama. Biskvit naprskati sirupom, pa odozgo premazati pavlakom sa jagodama. Ukrasiti jagodama....
Mekani mafiniMekani mafiniUmutimo kiselo mleko sa sodom. Dodajemo jaja i šećer, posle ulje. Na kraju dodajemo brašno sa praškom za pecivo, kakao i cimet. Dobro promešamo...
Mekani uštipciMekani uštipciSodu pomešajte sa nekoliko kapljica soka od limuna ili prirodnog soka od jabuka. Zamsite srednje meko testo sa navedenim sastojcima. Testo ostavite...
Mekani čizkejkMekani čizkejkZa premazivanje kore može da se koristi druga vrsta slatkog - od borovnica, trešanja, jagoda....
Mekani đevreciMekani đevreciU toplom mlkeo se aktivira kvasac sa kašikom šećera u 3-4 supene kašike brašna. Kada se aktivira, zamesi se testo od svih sastojaka. Ostavlja...
Mekani hlepčićiMekani hlepčićiU toploj vodi rastvorimo kvasac sa šećerom, ostavljamo da nadođe. U posudu dodajemo brašno, so, sipamo kvasac, dodajemo ulje i mesimo meko testo...
Mekane kiflice sa kremom od jagodaMekane kiflice sa kremom od jagodaPoređajte u tanjir i pospite šećerom u prahu mekane kiflice sa kremom od jagoda. Poslužite ukusne kiflice kao doručak ili poslepodnevnu užinu....
Mekani milibrot mafiniMekani milibrot mafiniMekane milibrot mafine pospite šećerom i bademima. Milibrote pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 170-180 stepeni dok ne budu gotovi....
Mekani pohovani kačkavaljMekani pohovani kačkavaljSipajte u brašno, pomešano sa praškom za pecivo oko 10 supenih kašika vode ili toliko da dobijete gustu kašu. Sipajte u njega sok od limete, sos...
Mekani teleći obraziMekani teleći obraziNa taj način ćete sačuvati sve sokove unutra i meso će ostati mekano. 2....
Trdlo - Mekani dimnjakTrdlo - Mekani dimnjakRastvorite kvasac u malo toplog mleka sa malo šećera i brašna. Ostavite kvasac na toplom mestu da se aktivira. U međuvremenu prosejte brašno. Umesite...

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: