Način pripreme
Napravite prvu smesu na sledeći način: Odvojte četiri belanca i umutite ih sa 1 šoljom šećera. Dodajte postepeno osam žumanaca. Izmešajte. Dodajte u porcijama 1 šolju brašna i 5 supenih kašika ulja. Pomešajte dok se ne dobije glatko testo za kolač.
Napravite drugu smesu na sledeći način: Umutite ostala belanca sa 6 supenih kašika šećera u gust sneg. Dodajte jednu vanilu u prahu i 5 supenih kašika brašna. Mešajte dok se ne homogenizuje.
Napravite nadev tako što pomešate orage sa 1 supenom kašikom šećra, 1 vanilom i 2-3 supene kašike kakaa.
Zagrejte odgovarajući kalup za kolač. Sipajte prvo žutu smesu, stavite nadev, nakon toga stavite smesu od belanaca, ponovo nadev i završite žutom smesom.
Pecite u umerenoj rerni. Dobija se efektan trobojni kolač.Gotov kolač pažljivo izvadite iz kalupa i pospite šećerom u prahu.