Način pripreme
Umutite tri belanca sa pola šolje šećera. U njih dodajte dve kašike brašna i promešajte pažljivo špatulom. Dodajte kokosovo brašno i ponovo promešajte.
U durgoj posudi umutite preostalacela jaja i žumanca zajedno sa preostalim šećerom.
Dodajte vodu i ulje. Na kraju dodajte brašno sa praškom za pecivo.
Podelite mesu na dva dela. U jedan dodajte kašiku kakaa i čokoladu, u drugi korice citrusa.
U namazan i brašnom posut kalup za kolač sipajte smesu sa koricama. Pospite obilno kakaom.
Sipajte belu smesu i obilno je pospite kakaom i završite kakao smesom. Pecite na 180 stepeni 40 minuta.
Očistite jagode i probodite ih čačkalicama za popse.
Istopite čokoladu i ukrasite jagode. Ostavite ih da se stegnu u frižideru. nakon što se kolač ohladi prelijte ga istopljenom crnom čokoladom.
Pospite kolač bademima i ukrastite jagodama.
Trobojni kolač sa tri ukusa i čokladnim jagodama je gotov.