Način pripreme
Prvo se pravi slatko. Maline se stavljaju u kaserolu. Mešaju se na srednjoj vatri dok se ne zguste. Slatko se sipa u posudicu i ostavlja se da se ohladi. Na kraju se zaslađuje po ukusu.
Maslac se muti sa krem sirom. Nakon toga se dodaju jaje, vanila i zaslađivač. Ponovo se muti.
Dodaju se bademovo i kokosovo brašno. Ovde se već meša špatulom i mesi se testo. Testo se uvija u kalup i stavlja se u frižider na 30 minuta.
Od gotovog testa se oblikuju loptice - po 20 g svaka i ređaju se u tepsiju obloženu papirom. Odozgo se prstom ili kašičicom pravi rupa.
Peku se na 160-170 stepeni otprilike 15 minuta. Ali svaka rerna peče drugačije, moja je na gas. Neprestano ih nadgledajte da ne bi izgoreli.
Kada se izvade iz rerne, odozgo se ponovo lagano i pažljivo pritiskaju kašičicom. Nakon toga se kolačići ostavljaju da se u potpunosti ohlade.
Na kraju se pune slatkom od malina i posipaju se stevijom i kokosovim brašnom.