bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Slatka Pita od Sira
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Slatka Pita od Sira

Slatka Pita od Sira

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Slatka Pita od Sira
Slatka pita sa siromSlatka pita sa siromNakon što se ohladi sečemo slatku pitu sa sirom....
Slatka pita od palačinakaSlatka pita od palačinaka
Pripremamo palačinke: Umutimo jaja. Dodajemo 1 šolju mleka i 1 šolju brašna i promešamo. Dodajemo so i šećer, a nakon toga i preostalu količinu brašna...
Slatka pita od mandarineSlatka pita od mandarineU činiji mikserom umutite jaja sa šećerom 5 - 10 minuta, dok ne dobijete penasti krem. Dodajte mleko, ulje, griz, prašak za pecivo i rendanu koru...
Slatka pita od pomorandžeSlatka pita od pomorandžeZagrejte rernu na 190 stepeni. Pokrijte odgovarajuću pravougaonu posudu za pečenjene papirom za pečenje. Umutite dobro jaja i šećer. Dodajte narendanu...
Rodopska slatka pitaRodopska slatka pitaDodajemo ulje i smesa za slatku pitu je gotova....
Slatka pita DebeljucaSlatka pita DebeljucaNakon što poređate sve kore, isecite slatku pitu na komade i pecite na 180 stepeni 35-40 minuta. Slatka pita Debeljuca je gotova....
Seoska slatka pitaSeoska slatka pitaOvo je originalni recept iz Novog sela, iz okoline bugarskog grada Vidin, ali ja smanjujem sastojke za sirup i pripremam seosku slatku pitu sa 500...
Slatka pita lepezaSlatka pita lepezaPrelivamo slatku pitu, kada se već ohladila....
Slatka švedska pitaSlatka švedska pitaZa koru: Mikserom umutiti jaja i šećer. Postepeno dodavati ulje i mleko neprekidno muteći mikserom. Potom mikser isključiti, umešati brašno pomešano...
Uspešna slatka pitaUspešna slatka pitaČekamo 30 minuta pre nego što servirammo našu slatku pitu....
Bogata slatka pitaBogata slatka pitaBundevu očistite i krupno je narendajte, pa je zatim propržite oko 5 minuta sa kravljim maslacem. Dodajte šećer i promešajte. Nakon toga dodajte...
Grčka slatka pitaGrčka slatka pitaToplim prelivom se preliva slatka pita (Galatkoboureko), koju smo prethodno isekli na kockice....

Rejting

5
Ukupno glasalo: 2
52
40
30
20
10
Oceni: