Način pripreme
Za ovu kidanu svinjetinu na teksaški način biljno mleko se sipa na dno šerpe za sporo kuvanje.
Svinjska plećka se stavlja na dno šerpe za sporo kuvanje i zaliva se sosom za roštilj, sirćetom i pilećim bujonom.
Dodaju se smeđi šećer, senf, Vočester sos, čili u prahu, luk naseckan na polumesece, istucani čenovi belog luka i majčina dušica.
Meso i ostali sastojci se dobro pomešaju, posuda za kuvanje se poklopi i uključuje se na 6 sati ili na drugi stepen na 4 do 6 sati dok se svinjsko meso ne skuva i lako ne kida viljuškom.
Kada je gotovo, vadi se iz šerpe i pomoću dve viljuške se iskida na konce. Nakon toga se vraća u šerpu i dobro se izmeša da se sjedini sa dobijenim sosom.
Sočna kidana svinjetina se servira stavljena između pogača rasečenih po sredini na dva dela.