Način pripreme
Danas pomalo egzotična salata, koja se, međutim, pokazala neverovatno ukusnom!
Može se pripremiti i sa voćnim kompotom, ali ja sam je pravila sa svežim ananasom. Ukusi se kombinuju neverovatno dobro. Lako se priprema i ima malo sastojaka. Mere i količine variraju jer sve zavisi od toga za koliko ljudi ćete pripremati!
Sastojci: ananas, jabuka, stabljike celera, maslinovo ulje, sok od limuna i po želji pečeni orasi, zapečeni na tiganju.
Način pripreme:
Kockice ananasa, jabuke i celera začinite prstohvatom soli, maslinovim uljem i sokom od limuna i po želji servirajte sa orasima, zapečenim na suvom tiganju.
Kombinacija ovih proizvoda čini ukus salate od celera veoma izbalansiranim i iznenađujuće prijatnim.
Celer je veoma korisno i pomalo potcenjeno povrće koje ja lično veoma volim, a ovo je jednostavan recept za egzotičnu salatu od ananasa i celera za svaku priliku.