Način pripreme
Za koru izmrvite sitno keks ili sameljite tako da dobijete mrvice.
Zamesite zajedno sa maslacem ručno i ostavite sa strane.
Kesice želatina rastvorite u toploj, ali ne vreloj vodi i ostavite da se ohladi.
Keks sa maslacem rasporedite u posude ili u pleh i pritisnite malo da se popuni posuda. Moj čizkejk sam stavila u posude za sladoled.
Pavlaku umutite na najvećoj brzini miksera dok ne dobijete tvrd gladak krem.
Dodajte šećer u prahu i vanilin šećer i ponovo mutite. Na kraju dodajte sitan sir ili krem sir u delovima i mešajte na manjoj brzini miksera.
Nakon što se želatin ohladi dodajte pažljivo u smesu sa pavlakom.
Možete ostaviti smesu da se malo stegne, ja nakom mešanja rasporedim po posudicama sa mini čizkejkove i ostavljam na kratko u friždieru.
Nakon oko desetak minuta izvadite i odozgo ravnomerno rasporedite slatko od kupina.
Čizkejk vraćate u frižider ponovo.
Nakon što se stegne oko 4 sata, ko može da sčeka - servirajte brz čizkejk sa kupinama u čaši :)