Način pripreme
Rastopimo maslac i stavljamo u posudu. Dodajemo mrvljeni keks. Dobro promešamo i sipamo u pleh. Oblikujemo koru i stavljamo u frižider.
Krem za čizkejk pripremamo tako što umutimo pavlaku i šečer. Stavljamo želatin u vodu da nabubri i rastopimo na pari.
Dodajemo u smesu od šećera i pavlake, dodajemo esenciju vanile, krem od maskarponea i rendanu koru od limuna - mešamo dok ne dobijemo glatku i homogenu smesu.
Ovu smesu sipamp preko kore i stavljamo u frižider.
U šerpu stavljamo sok iz kompota, dodajemo voće i šećer.
Dodajemo i kesicu želatina. Mešamo na ringli dok se šećer ne rastopi.
Stavljamo preko krema gotov toping i stavljamo čizkejk sa šumskim voćem u frižider na 6-7 sati.
Prijatno sa mojim savršenim čizjkejkom sa kupinama i borovnicama!