Bonapeti.rs»Recepti»Sendviči»Hot dog»Otvoreni hot-dog

Otvoreni hot-dog

Viktoria KonstantinovaViktoria Konstantinova
Šef kuhinje
326931k
Otvoreni hot-dog
Fotografije: Viktoria Konstantinova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
4
"Otvoreni hot-dog se servira sa salvetama, a u praksi ga jedete rukama"

Potrebni sastojci

  • francuski hleb - 4 komada
  • majonez - 8 kašika
  • senf - 1 kašičica
  • zelena salata - 1 komad
  • paradajz - 2 komada
  • viršle - 4 komada
  • kečap
* merne jedinice

Način pripreme

Zelena salata se opere i ocedi. Paradajz se opere i iseče na kriške.

Francuski hleb se iseče na pola po dužini, ali ne u potpunosti na zadnjem kraju da se ne bi napravile dve odvojene polovine hleba.

Zagrejte roštilj tiganj. Pripremljena su 4 tanjira.

Francuski hleb se rastvara i tostira iznutra.

Dok se pripremaju ostali delovi otvorenih hot-dogova, viršle se oljušte i stavljaju u gril tiganj da se peku, uz okretanje.

Namažite majonezom sa svake strane hleb za hot-dog. Donji deo se premaže senfom po želji.

Ređaju se listovi zelene salate. Po njima se ređaju kriške paradajza. Dodajte viršlu i pospite kečapom.

Otvoreni hot-dog se servira sa salvetama, a u praksi ga jedete rukama :)

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: