Bonapeti.rs»Recepti»Pecivo»Đevreci»Proteinski bejglovi (bagels)

Proteinski bejglovi (bagels)

JoanaJoana
Kuvar
29368581
Proteinski bejglovi (bagels)
Fotografije: Joana
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
4
"Proteinski bejglovi bagels - Imamo brzu i laku užinu koja je bogata proteinima!"

Potrebni sastojci

  • jaja - 1 komad
  • skir - 100 g (kiselo mleko)
  • brašno od spelte - 130 g (drugo po želji)
  • kravlji maslac - 15 g
  • prašak za pecivo - 1 kašičica
  • so - po ukusu
  • mešavina semena - za posipanje
  • sir - može se dodati i u smesu
* merne jedinice

Način pripreme

Umutiti belanca u posudi, odvojiti žumanca u drugu posudu.

Dodamo skir sa praškom za pecivo, brašnom, maslacem i solju.

Dobro promešajte dok se ne dobije testo (po potrebi dodajte još brašna).

Testo za bejglove formiramo kao lopticu koju podelimo na 4 jednaka dela.

Svaki deo razvijemo oklagijom i oblikujemo đevrek.

Bejlglove ređamo u air fryer ili na pleh na papiru za pečenje, svaki bejgl premažemo žumancem, posipamo semenkama i pečemo dok ne bude gotov.

Proteinski bejglovi (bagels) - Imamo brzu i laku užinu koja je bogata proteinima!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: