Način pripreme
Skuvajte cveklu i jaja i ostavite da se ohlade.
U posudu isecite sve sastojke na kockice.
Začinite biberom i solju ako je potrebno.
Dodajte majonez i promešajte dok se ne integrišu sastojci.
Ostavite da se ohladi, pre serviranja pospite sa malo peršuna.
Napomena: Recept za Barbi salatu je veoma popularan u ruskoj kuhinji.
Zbog interesantne roze boje je odgovarajuća za specijalne prilike zbog drugačijeg i efektnog izgleda.
Osnovni sastojak ej cvekla od koje dolazi roze boja, jaja, majonez i kiseli krastavčići se takođe nalate u svakom receptu za ovu salatu. Varijanti ima mnogo, dodatak paprike, kobasica, propženi luk ili šargarepa, dodaci po ukusu i šta god ima u frižideru.
Ova salata sa cveklom će promeniti vaše mišljenje o ovom, ne tako voljenom, ali izuzetno korisnom povrću.
Probajte, toplo vam preporučujem!