Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Originalne Italijanske Lazanje
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Uklonite ga i ostavite na stranu.
2.Kore za lazanje potopite u vodu i malo ulja dok malo ne omekšaju.
3....

Kada su mleveno meso sa povrćem i bešamel gotovi, sastavite lazanje....

U odgovarajuću posudu za pečenje stavite od sosa, koji treba da pokrije dno, preko poređajte kore za lazanje. Ređajte kore sos....

Sa dve kašike fila preliti do posude, poređati kore za lazanju, staviti crveni fil, preliti sa malo belog fila i opet staviti kore za lazanju....

Staviti preko svega još jedan red listova lazanje i premazati svim ostatkom belog sosa....

Izrendamo preostali kačkavalj i ravnomerno sipamo preko cele lazanje. Pečemo 5-6 minuta....

Lazanje od pečuraka pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 25-30 minuta....

Odozgo rasporedite list lazanje i stavite 2 supene kašike bolonjeze sosa i 2 supene kašike bešamel sosa....

Lazanje se posipa narendanim jabukama, po želji kačkavalj, pokriv se i ponovo se stavlja u mikrotalasnu pećnicu na još 2 minuta....

U posudu se stavlja kvasac, voda, med i promeša se, ostavlja se 5 minuta. Nakon toga se dodaju jaja i brašno i so.
Mesi se dok se ne formira lopta...
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: