Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Originalne Italijanske Lazanje
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Uklonite ga i ostavite na stranu.
2.Kore za lazanje potopite u vodu i malo ulja dok malo ne omekšaju.
3....

Kada su mleveno meso sa povrćem i bešamel gotovi, sastavite lazanje....

U odgovarajuću posudu za pečenje stavite od sosa, koji treba da pokrije dno, preko poređajte kore za lazanje. Ređajte kore sos....

Sa dve kašike fila preliti do posude, poređati kore za lazanju, staviti crveni fil, preliti sa malo belog fila i opet staviti kore za lazanju....

Izrendamo preostali kačkavalj i ravnomerno sipamo preko cele lazanje. Pečemo 5-6 minuta....

Staviti preko svega još jedan red listova lazanje i premazati svim ostatkom belog sosa....

Lazanje od pečuraka pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 25-30 minuta....

Lazanje se posipa narendanim jabukama, po želji kačkavalj, pokriv se i ponovo se stavlja u mikrotalasnu pećnicu na još 2 minuta....

Odozgo rasporedite list lazanje i stavite 2 supene kašike bolonjeze sosa i 2 supene kašike bešamel sosa....

Prvo se priprema sirup, tako što se šećer i voda stavljaju u posudu i ostave da vru oko 4-5 minuta, sklanja se sa vatre i stavlja se isceđeni limun...
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: