bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Originalne Italijanske Lazanje
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Sa dve kašike fila preliti do posude, poređati kore za lazanju, staviti crveni fil, preliti sa malo belog fila i opet staviti kore za lazanju....

Izrendamo preostali kačkavalj i ravnomerno sipamo preko cele lazanje. Pečemo 5-6 minuta....

Staviti preko svega još jedan red listova lazanje i premazati svim ostatkom belog sosa....

Lazanje se posipa narendanim jabukama, po želji kačkavalj, pokriv se i ponovo se stavlja u mikrotalasnu pećnicu na još 2 minuta....

Odozgo rasporedite list lazanje i stavite 2 supene kašike bolonjeze sosa i 2 supene kašike bešamel sosa....

Prvo se priprema sirup, tako što se šećer i voda stavljaju u posudu i ostave da vru oko 4-5 minuta, sklanja se sa vatre i stavlja se isceđeni limun...

U posudu se stavlja kvasac, voda, med i promeša se, ostavlja se 5 minuta. Nakon toga se dodaju jaja i brašno i so.
Mesi se dok se ne formira lopta...

Završi se korama za lazanju. Odozgo se prelije Bešamel sosom.
Kačkavalj se narenda i stavi preko lazanje....

1
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: