Način pripreme
Kuvajte nudle prema uputstvima na pakovanju. Isperite hladnom vodom, ocedite i ostavite na stranu.
Sojino mleveno meso je natopljeno toplom vodom.
Šargarepu i kupus isecite na trakice, pečurke na kriške, a luk na sitno. Odvojite malo perja od mladog luka.
Na malo zagrejanog ulja propržite luk, šargarepu i pečurke. Kada pečurke porumene i omekšaju, dodajte beli luk i kupus. Kuvajte još nekoliko minuta dok kupus ne omekša, povremeno mešajući.
Dodajte oceđeno sojino mleveno meso i propržite i njega.
Po želji se mogu dodati klice, naprimer od soje.
U posebnoj posudi pomešajte soja sos, teriiaki sos, univerzalni začin, šećer, đumbir, biber i vodu. Sos se prelije preko ostatka proizvoda i ostavi dok ga svi proizvodi ne upiju, povremeno mešajući.
Gotove oceđene nudle se serviraju tako što se sojino mleveno meso sa povrćem prelije preko njih i pospe preostalim zelenim lukom i susamom. Po želji se može dodati i malo susamovog ulja.