Brza večera u đuvečari

Albena AsenovaAlbena Asenova
Guru
8903213k
Brza večera u đuvečari
Fotografije: Albena Asenova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
6 min.
Ukupno
16 min.
Porcije
1
"Obećavamo da ćemo svako veče morati da žurimo, kako bismo imali povod da pripremimo ukusnu brzu večeru u đuvečari"

Potrebni sastojci

  • kravlji maslac - 1 kašičica
  • paradajz - 1 komad
  • kobasica - 1 komad
  • paprika - 1 komad
  • pečurke - 1 - 2 komada
  • mladi luk - 1 stabljika
  • kačkavalj
  • topljeni sir
  • jaja - 1 komad
  • so - po ukusu
  • biber - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Stavite malo kravljeg maslaca na dno đuvečare. Preko njega se stavlja prethodno narendani paradajz.

Kobasicu isecite na kolutove i poređati u đuvečari. Na vrh stavite seckanu papriku i pečurke.

Posolite i pobiberite po ukusu. Na kraju se završava seckanim komadima kačkavalja i topljenim sirom.

Đuvečara se poklopi i stavi u mikrotalasnu pećnicu na najvišoj temperaturi oko 4 minuta.

Đuvečara se vadi, u sredini se pravi nešto kao gnezdo i tu se razbija jaje.

Vratite đuvečaru sa kobasicom u mikrotalasnu pećnicu na oko 10 minuta.

Ako volite đuvečare, probajte ove đuvečare sa mlevenim mesom ili naš sir na šopski način u đuvečari.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: