Način pripreme
Umutite jaja sa šećerom, pa dodajte prosejano brašno sa praškom za pecivo i vanilu. Dobijenu smesu isipajte u tepsiju, koju ste prethodno obložili papirom za pečenje. Pecite koricu na 180 stepeni, oko 15 minuta. Izvadite iz rerne i uvijte u rolat zajedno sa papirom za pečenje.
Skuvajte 2/3 mleka. U činiji umutite jaja sa šećerom, vanilom i preostalim mlekom. Sipajte polako u mleko koje se skuvalo. Mešajte dok se smesa ne zgusne.
Isipajte puding u plitku činiju, pa pokrijte plastičnom folijom. Ostavite da se ohladi, pa ga vratite u posudu gde ste kuvali smesu i dodajte 1 - 2 kašike umućene pavlake. Odvijte koru, sklonite papir za pečenje i premažite je pudingom.
Posipajte čokoladnim krispijem (ostavite nekoliko kuglica za dekoraciju), pa stavite bananu, podeljenu na pola.
Pažljivo zavijte u rolat. Prebacite ga u oval, pa ga premažite pavlakom. Ukrasite ga karamel prelivom, ružicama od pavlake i čokoladnim krispijem.