Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Meze»Jedinstveni pohovani krastavci

Jedinstveni pohovani krastavci

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2284k241
Jedinstveni pohovani krastavci
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 5
20/02/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
2
"Ovo je najbolje meze za čašicu alkohola ili predjelo za ljubitelje pohovane hrane"

Potrebni sastojci

  • kiseli krastavčići - 1 tegla (domaći)
  • jaja - 2 komada
  • pivo - 30 ml
  • brašno
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Svaki krastavac sečemo na dva dela po dužini. Pola stavljamo na papir, da upije vodu.

Jaja umutimo sa pivom i dodajemo brašno. Treba da dobijemo gustu kašu.

Svaku polovinu uvaljamo u suvo brašno i posle u smesu za pohovanje.

Za ljubitelje ljutog u smesu se može dodati biber.

Pržimo dok ne dobije zlatnu boju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: