Hrskavi pohovani luk sa prezlom

Jelena AndonovJelena AndonovPočetnik
20/02/2017
"Idealno meze uz hladno piće!"
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano543
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk oljuštiti pa ga naseći na tanke krugove. Prstima ih podeliti da bi se odvojili.

Posoliti i malo poprskati soja sosom. U posudu sipati brašno, pomešano sa malo bibera.

Svaki krug potopiti u brašno, zatim u umućena jaja, pa u prezle. Pržiti u zagrejanom ulju do zlatne boje.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar