Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Pileća džigerica sa lukom iz mikrotalasne

Pileća džigerica sa lukom iz mikrotalasne

Stanislava ArmyanovaStanislava Armyanova
Inovator
18730673
Pileća džigerica sa lukom iz mikrotalasne
Fotografije: Svetlana Lazarova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Kuvanje
8 min.
Ukupno
8 min.
Porcije
4
"Pileća džigerica, kojom ćete iznenaditi čak i svekrvu, a pritom je pripremljena za manje od 10 minuta."

Potrebni sastojci

  • pileća džigerica - 500 g
  • luk - 4 glavice
  • maslac - 2 kašike
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Luk naseći na kolutove. Džigericu probušiti štapićem i sjedniti sa lukom i masnoćom.

Ostaviti da omekšaju 2-3 minuta u mikrotalasnoj, koja je postavljena na najveću snagu, i promešati jedanput.

Posoliti i pobiberiti i peći 4-5 minuta u mikrotalasnoj (snagu smanjiti na 50% - ako je najveća snaga 1000 W, smanjiti na 500 W), sa uključenom opcijom za roštilj.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: