Jagnjeća čorba

Sonja StanulovaSonja StanulovaGlavni urednik250113
23/02/2017
"Topla jagnjeća čorba, koja greje dušu."
Priprema50 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 034
  • Pregledi tokom meseca29
  • Pregledi tokom sedmice12
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpicu sipajte ulje. Kada se ugreje, upržite naseckane šargarepu, crni i beli luk. Nakon nekoliko minuta dodajte i nasečene iznutrice i pirinač.

Dodajte začine i nalijte bujon. Ostavite da se kuva, dok povrće ne omekša. Umutite jaje sa mlekom i brašnom. Stavite na vatru i sipajte malo od bujona.

Kuvajte zapršku 5 minuta i u tankom mlazu vratite u čorbu. Skinite sa vatre i poslužite čorbu toplu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar