Mus od tunjevine sa kukuruzom

23/02/2017
"Prefinjeni predlozi za ljubitelje."
Priprema5 min.
Ukupno5 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano175
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • tunjevina - konzerva ribe u biljnom ulju
  • majonez - 2 kašike
  • sok od limuna - nekoliko kapi
  • biber
  • kukuruz - skuvan ili iz konzerve
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvani kukuruz se pasira. Tunjevina se ocedi iz ulja i dodaje u kukuruz. Riba se takođe pasira.

Dodaje se majonez, nekoliko kapi limunovog soka i biber. Dobro se promeša dok se ne dobije homogena smesa.

Gotov mus se servira sa zrnima kukuruza preko prepečenih kriški hleba ili drugo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar