Namaz sa prazilukom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
14/03/2017
"Znamo da nemate problema sa apetitom, zato ćemo ovaj namaz poslužiti kao meze uz koju čašicu rakije "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 089
  • Pregledi tokom meseca30
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Praziluk i peršun sitno iseckajte, a sir izmrvite.

Sve pomešajte, pa dodajte ostale sastojke. Možete sami odrediti količinu ceđenog kiselog mleka i majoneza, dodajte koliko vama odgovara. Ja sam koristila domaći majonez, jer je mnogo ukusniji.

Pobiberite i posolite (ako je neophodno), a ljutom alevom paprikom ćete pojačati ukus praziluka.

Veoma ukusan namaz, a najvažnije je da je domaći.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar