Pržena kobasica sa prazilukom i jajima

Катарина Кнежевић
Катарина Кнежевић
Početnik
21/03/2017
"Pripremili smo vam jednu veoma ukusnu kobasicu sa prazilukom i jajima - prema receptu iz Karlova."
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 418
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kobasica - 350 g
  • praziluk - 2 struka
  • jaja - 5 komada
  • ulje - 1 šolja
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite praziluk i isecite na kružiće.

Oljuštite kobasicu i isecite na parčiće.

Ugrejte mast i stavite praziluk.

Kratko propržite.

Stavite kobasicu i pržite još 5 minuta.

Razbojte jaja i smanjite ringlu.

Pržite dok jaja ne budu gotova.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar